skiadventure
lob

Drobná oprava

16. 2. 2010 napsal p/d

V kategorii H21A je u Jiřího Šťastného chyba v mezičase na první kontrolu. Konečné výsledky však touto chybou nejsou nijak ovlivněny.


Výsledky

14. 2. 2010 napsal p/d

Máme zde protokol závodu a výsledky.

Doufáme, že jste si závody užili, děkujeme vám za účast a těšíme se na shledanou na dalších akcích pořádaných oddíly OSN a TBM.


Drobná změna ve startovkách

12. 2. 2010 napsal p/d

Kvůli nedodržení pořadí licencí C-B-A jsme přelosovali kategorie H21A a D21A. Omlouváme se za tuto drobnou nepříjemnost, která se stává maximálně jednou za deset let a pevně věříme, že vás to nerozhodí a závod si i tak vychutnáte až do dna.


Startovky

12. 2. 2010 napsal p/d

Startovní listina podle oddílů a podle kategorií.


Pokyny

11. 2. 2010 napsal p/d

jsou na svém místě.
Startovky budou v pátek dopoledne. Zatím jen pro zajímavost – přihlášeno je 153 závodníků, poslední startuje v čase 59 a mezi přihlášenými není ani jeden Jan Tleskač.


Několik drobností pro uklidnění vašeho starťáku

10. 2. 2010 napsal p/d

Vaše mapníky ze sebe v někde koutě nenápadně oklepávají prach, který se na nich od neděle usazuje a těší se, až vás v sobotu povedou k vítězství, čipy netrpělivě čekají na lahodné pípnutí nalezené kontroly a vy sami na klouzajících schodech pečlivě nacvičujete vystupování na stupně vítězů. Ještě štestí, že vaše lyže jsou v klidu, neb jimi denně brousíte plácek před panelákem.

Startovku ani pokyny pro vás zatím nemáme, měly by být k dispozici nejpozději v pátek. Ale abyste vašim vítězným představám mohli dát alespoň trochu konkrétnější obrysy, prozradíme vám již nyní některé drobnosti.

Závody se, kvůli skůtrem nezpracovatelnému množsví sněhu v původně plánovaném prostoru Kaňáskovského údolí budou konat trošku vedle – v prostoru Medlovského údolí, Ochoza – východ.
Start i cíl bude v prostoru koupaliště. Centum závodu zůstává areál závodu Ski Adventure u firmy Sporten, vzdálenost na start / cíl po lyžařské stopě je 1600m.


Prodloužení přihlášek

9. 2. 2010 napsal p/d

Loby se normálně potýkají spíše s nedostatkem sněhu. Momentálně je však Vysočina zasypaná skoro po komíny. Abychom dali jedinečnou příležitost vychutnat si naplno lahodný požitek z hlednání lampinů v hlobokých závějích co největšímu množství účastníků, rozhodli jsme se prodloužit termín přihlášek za nezvýšené startovné až do středy.


Přihlášky

19. 1. 2010 napsal p/d

Sníh padá. Z toho máme radost. Vy zajisté také. A tudíž je pomalu čas pustit se do boje s přihláškovým systémem OB Haná. Věříme, že si s ním nějak poradíte. Držíme vám palce.


Sníh

19. 11. 2009 napsal p/d

zcela určitě v únoru bude. Proto jsme se rozhodli připravit pro vás na sobotu 13.2. krásný lob, na který jsme právě teď vydali rozpis. No a abyste se nenudili ani v neděli, připravujeme jsme vám ještě jedno malé lyžodobrodružství.