Týden

5. 10. 2015 napsal p/d

to trvalo! To je … opravdu dlouho. A zcela jistě je to neomluvitelné. Na druhé straně dobrá zpráva je, že teď můžete strávit značnou část pracovní doby znovuprožíváním krásného víkendu.
Můžete se podívat na fotky ze sobotního midlu, z nedělní klasiky a z pondělního volného pořadí.
Čistě teoreticky je možné, že ještě vznikne nějaké videjko ze záběrů z lesa. Žádné další záznamy z jiných částí víkendového programu zveřejňovány nebudou 🙂


Třetí fotky

3. 10. 2015 napsal p/d

vyhlaseni foopět Mirovy, z vyhlášení free orderu.


Druhé fotky

2. 10. 2015 napsal p/d

od Míry z vyhlášení vyhlášení klasiky. No, Míra to zvládá zpracovat. Já tedy zatím moc ne. Ale věřím, že všeho se dočkáte výrazně dřív, než začnete shánět vánoční dárky.


První fotky

30. 9. 2015 napsal p/d

od Míry z vyhlášení middle. Další fotky budou následovat v dalších dnech (je toho fakt moc), videa z vystoupení snad již ve středu navečer.
Ztráty a nálezy dopravíme do Nového Města.


Je po závodech

28. 9. 2015 napsal p/d

všechny výsledky jsou zveřejněny, víme kdo je mistr a kdo ne a víme, že v této chvíli všichni čekáte především na zveřejnění záznamů vystoupení našich členů a členek. Máme asi 20GB videí a 8GB fotek. Nějakou dobu bude trvat, než to vůbec najdem, ale samozřejmě budem spěchat, máte se nač těšit.


Výsledky klasiky

27. 9. 2015 napsal p/d

jsou k dispozici zde.


Výsledky sobotního middle

26. 9. 2015 napsal p/d

by mely byt k dispozici zde.


Finální doladění, online mezičasy

25. 9. 2015 napsal p/d

Startovky byly aktualizovány všemi dohláškami.
V sekci STARTOVKY VÝSLEDKY najdete odkazy umožnující sledovat online mezičasy z průběhu všech závodů – pokud signál oerátora umožní přenos dat.
Předpověď počasí je mírně optimistická, žádný déšť a spíše jasno – to se může hodit, pokud plánujete v pondělí ráno sledovat zatmění měsíce.
No a my pořadatelé už vyrážíme, abychom vám umetli cestičky.


Padesát

23. 9. 2015 napsal p/d

A přece ještě jedna věc – proč je tady všude okolo ta padesátka? To je prosté. Náš klub oslaví 19.října 2015 svoje padesáté narozeniny. Pěkné výročí, ne? Slavit budem až na oddílovém přeboru, ale každopádně vaše případné drobné dárky s radostí akceptujem už teď. Předem děkujeme!


Je středa

23. 9. 2015 napsal p/d

a proto je teba zveřejnit všechno co se dá. Závodní mapy, startovky, seriózní pokyny. Víc vám teď už neřeknem. Tak o víkendu!


Carlos, Amanda, Miguel

21. 9. 2015 napsal p/d

Romantický příběh ze života lidí, kteří se projíždí po lese na kole s mapu na stolečku na řidítkách. Milostné drama plné vášní, emocí, nečekaných zvratů a překvapivých vyvrcholení. Jedna žena, jedna pumpička a tři sedlovky.
Chtěli jste odpočívat, věnovat se zahrádce, rodině, práci, sobě, přátelům,… Ale nedá vám to! Jak pokračuje příběh Carlose, Amandy a Miguela? A co váš vlastní příběh? Radostná projížďka podzimním lesem plným hub a tajemství, nekonečné večírky, zatmění superúplňku. A třeba i podobné dobrodružství jako zažili naši tři hrdinové. Stačí tak málo! Přihlásit se a přijet. Již tento prodloužený víkend! Vzhůru za hranice všedních dnů, vzhůru na Zvůli!


Pondělní speciální kulturní vystoupení jen pro vás

20. 9. 2015 napsal p/d

Bývá dobrým zvykem, že se pořadatelé snaží zpestřit sportovní program závodů nějakou tou kultůrou. I my samozřejmě myslíme nejen na vaše svaly. Pan ředitel zasedl ke stolu, popřemýšlel, rozeslal stovky mailů a vyplatilo se! Podařilo se domluvit a zorganizovat pro vás atrakci, jakou se nemůže a nebude moci pochlubit žádný jiný organizátor mtbo závodů. V pondělí 28.9. zhruba mezi čtvrtou a šestou hodinou ráno budete moci sledovat jak tzv. superúplněk zmizí a pak se zase objeví! Kouzlo! Musíte uznat, že tohle ještě na závodech mtbo nebylo! Něco takového nezvládli zorganizovat ani na MS v Liberci! Škarohlídi, pesimisté a lenoši by mohli samozřejmě namítnout, že kvůli tomu není potřeba jezdit na Zvůli a že je lepší zůstat doma, válet se v posteli a koukat na televizi. Fuj! Ještě že vy takoví nejste! Jedině prodloužený víkend na Zvůli vám umožní po tomto jedinečném nebeském úkazu zasednout na kolo a do třetice si vychutnat krásné lesy České Kanady. Pokud jste snad do této chvíle ještě váhali, tak dováhejte a přihlaste se ještě teď! Hned!


Aktuální stav příprav a jak o vás bude na Zvůli postaráno

19. 9. 2015 napsal Štěpi

Závody
Větvičky a šišky ze singltreků i cest jsme odmetli, jak jste asi zaregistrovali na fotkách v jednom z předcházejících příspěvků. Tratě jsou postaveny a štítky rozvezeny v lese, do jehož jižní části se pneumatika O-bikera zatím nikdy neotiskla.
My nyní s napětím čekáme kolik se vás do nedělní půlnoci přihlásí, abychom mohli co nejdříve vylosovat startovky a poslat mapy do tiskárny. Spousta dalších informací k vlastním závodům se tady objeví v následujících dnech, proto si dnes spíše řekněme jak o vás bude během příštího víkendu postaráno.

Ubytování
Kemp Chaty Zvůle v centru závodu (Kemp 1), kde bude ubytována většina závodníků, doznal od poslední návštěvy orientačních bajkerů velkých změn – část chatek prošla kompletní rekonstrukcí a část je zcela nových s vlastním sociálním zázemím. Ti kdo nestihli zabookovat Kemp 1, jsou ubytováni v chatkách a maringotkách v Kempu 2 na druhé straně rybníka v Autokempu Zvůle. Všechny postele jsou vybaveny povlečením, nicméně začíná podzim, a jelikož chatky nejsou vytápěny, doporučujeme všem pro jistotu vzít s sebou i spacák.

Stravování
O to, abychom v průběhu prodlouženého víkendu netrpěli hladem ani žízní, se postará tým Katky a Rosti Smejkalových – provozovatelů Chat Zvůle.
Do konce víkendu máte stále šanci si v rámci doplňkových služeb v ORISu objednat na každý den snídani formou švédského stolu, plus polévku a výběr ze tří jídel na sobotní a nedělní večeři a pondělní oběd. Ve volném prodeji pak bude k mání výběr dalších jídel, jako je guláš, pizza z kamenné pece, těstovinový salát, klobásy, steaky a opékané sele. Kromě toho kávička a buchta před startem, na čepu bude Prazdroj a Kozel.
Máte se na co těšit! viz. fotky z nedávných akcí na Zvůli na FB.


Dětský minizávod na Zvůli

18. 9. 2015 napsal Štěpi

v rámci mistrovského víkendu na Zvůli připravujeme pro vaše malé bajkery kromě dětského koutku také odpolední minizávody.
V sobotu je v plánu krátké XCO po táboře, v neděli pak jednoduché MTBO okolo tábora v doprovodu rodičů (kdo si troufne tak i bez).
K zapůjčení bude několik mapníků Miry. Předpokládaný start v cca 17:30, bude upřesněno na místě rozhlasem.
Startovné je zdarma, nicméně abychom správně nadimenzovali počet map, projevte zájem o účast přihlášením svých ratolestí do kategorie M10, resp. W10 v Orisu.


Les je krásný, ale…

18. 9. 2015 napsal p/d

projizdeniNa Zvůli v lese je krásně. To všichni víte, většinou to tam už máte z minulosti projeto. Nemělo by vás tedy v lese překvapit nic nečekaného. Přesto doporučujeme dávat pozor, jak se můžete přesvědčit na fotkách stavitelů, ne vše je úplně … obvyklé.


Poslední volné chatky v Kempu 2 / Last cabins available in Camp 2

4. 9. 2015 napsal Štěpi

k dnešnímu dni zbývá posledních 7 volných chatek v Kempu č. 2 a to konkrétně: 1x chata 6lůžek se soc. zařízením (A2), 6x chata 4lůžková bez soc. zařízení (C6,7,8,9,13,14). Tak neotálejte s rezervací příliš dlouho!

Last 7 cabins available in Camp #2 as of today. So, if you want to book one, you rather be quick!


Platba ubytování

3. 8. 2015 napsal Cvrček

Pro komfort závodníků, pořadatelů i poskytovatelů ubytování proběhnou platby za objednané chatky společně s vklady v rámci doplňkových služeb. Zkontrolujte si v ORISu, prosím, zda Vámi zabukované chatky odpovídají zadanému. Případné reklamace uplatněte pořadateli.


Rezervace ubytování/Accommodation – update

2. 7. 2015 napsal Štěpi

k dnešnímu dni je, až na poslední volnou chatku, kapacita ubytování v chatkách v Kempu 1 (Centrum závodu) kompletně obsazena. Nadále je možné rezervovat chatky v Kempu 2 (850m z Centra).

As of today, cabins in Camping 1 (Event Centre) are fully booked with one last free cabin still available. But feel free to book cabins in Camping 2 (850m from Centre).


Bulletin #1 published

1. 7. 2015 napsal Štěpi

Bulletin #1 has been published, you can download here in (pdf).


Spouštíme rezervaci ubytování v chatkách

22. 6. 2015 napsal Štěpi

Máme rezervováno 250míst v chatkách s povlečením, z toho 150 přímo v centru závodu a dalších 100 v kempu na druhé straně rybníka. Plnou kapacitu obou zařízení, jsme ale schopni pro vás držet pouze do půlky prázdnin, proto spouštíme jejich rezervaci už nyní, konkrétně od středy 24.6. od 12hodin, ať máte klid, ještě než se rozprchnete na dovolené.
Rezervace probíhá zčásti přímo přes rezervační systém Kempu 1 (tak jsme označili ubytování v centru závodu), zčásti přes přihláškový e-mail v případě Kempu 2 (to je ten za vodou). Bližší informace naleznete v rozpisu závodu.
Samotné přihlášky na závody a objednávka jídel, případně dalších doplňkových služeb, proběhnou pak standardně přes ORIS do nedělní půlnoci předcházející závodnímu víkendu.
Užívejte léto a nezapomínejte trénovat na sportovní vrchol domácí sezóny!


A máme tady rozpis

22. 6. 2015 napsal Štěpi

Přípravy podzimního majstršaftu pokračují… první červnový víkend jsme strávili v lese a dokončili pro vás mapu. Oproti předchozímu vydání z r. 2008 jsme přidali dalších, více než 10km2, aby se nám tam všechny 3 závody vůbec vešly. Zároveň jsme z cest a průseků odtahali hafo větví i celých špiček stromů, jež nám nadělila prosincová kalamita (nebojte, ještě jich tam pár zbylo :-)).
Stavitelé staví tratě a my zatím zveřejňujeme rozpis závodu, tak čtěte pozorně.


Projíždíme se

4. 5. 2015 napsal p/d

závodním prostorem. A samozřejmě přitom pilně mapujeme, dokreslujeme, aktualizujeme. Je tam krásně.


Tradičně

22. 1. 2015 napsal p/d

Někomu by se mohlo zdát, že pořádáme závody mtbo jako na běžícím pásu, téměř každý druhý rok, rutinně. Přátelé, to je hluboký omyl, rutina tam žádná není. Tradice, to možná. Ale nikoliv rutina. Každé naše závody se znovu a znovu rodí v potu, krvi a slzách. Ale přesto i tentokráte uděláme vše proto, aby to dopadlo tradičně skvěle k vaší i naší spokojenosti. Na shledanou v září.