Štafety už v březnu!

Letošní rok bude ve znamení štafet. Můžete s tím nesouhlasit. Můžete proti tomu protestovat. Ale to je tak všechno, co proti tomu můžete dělat! První příležitostí je Jarní pohár 2015. Štafety v rovině před Hradcem Králové se běží v neděli 22.3. Přihlásit se můžete v KPS do čtvrtka 5.3.

Další pokračování tohoto příspěvku je nepatrně upravenou verzí t.zv. “Vousovy výzvy”:

V letošním roce se nám budou často vyskytovat štafety, a to tak blízko, že by byla věčná škoda se jich nezúčastnit. Protože tím bude značně ovlivněn váš tréninkový proces, rozhodl jsem se vám včas připomenout, co vás čeká. Těm, co snad neradi z nějakých důvodů štafetově závodí, je třeba vzkázat, že i pokažená štafeta může být po čase pěknou vzpomínkou, zvláště pro ostatní. Někteří si pamatují hlavně ty závody, které někdo jiný pokazil, ať už při předávce nebo jinak, a pro pobavení ostatních je neustále připomínají. To od nich není moc pěkné! Abyste měli dost příležitostí zlepšit svou štafetovou výkonnost, a posměváčkům vytřít zrak, pohleďte na tu výhodnou nabídku:
19.4. Mistrovství Moravy — Kývalka, kemp Start (Pohádka máje-jih)
26.4. Český pohár — Bukovinka (asi)
12.6. Přebor JmOblasti — Líšeň-Říčky (nebo jinde v Brně)
Na podzim je pak nachystáno dvé pohárových štafet v Řásné u Telče, a sezóna vyvrcholí Mistrovstvím ČR štafet a družstev ve Vracově. Nemluvě o štafetkách na oddílovém přeboru.
Kosové, běhejte mně ty štafety! Bude se vám to líbit, nasmějeme se a oddíl tak získá ještě větší slávu!

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.