KOSův prázdninový týden

Někteří z vás v téhle chvíli asi podobně jako já intenzivně balí, ale možná si najdete čas na krátké zpravodajství.

Tak především nejdůležitější zpráva, na kterou mnozí z vás napjatě čekají už dlouho – podle info z fb to vypadá, že i letošní Vopruz všichni 4 (čtyři) účastníci přežili a vyhrál master tohoto závodu Štěpi. Gratulujeme! Žádné další podrobnější informace zatím stále k dispozici nejsou, z Vizovic je to Brna přece jenom dost daleko.

Proběhla taky Bohemia 2015 – kdysi nejslavnější závody u nás. Náš oddíl reprezentoval jeden zástupce – Ondra Hlaváč. Celkem se mu v tom teplíčku zadařilo a v kategorii h16a vyhrál. Gratulujeme!

A skončilo taky MS v OB ve Skotsku. Pokud jste nadějní, je vaší povinností jít na World of O, najít si všechny WOC middle, long, sprint, relay,.. analysis a podrobně NASTUDOVAT. Doporučuju si k tomu pustit záznamy přenosů z webu švédské televize a samozřejmě GPS trackingy. Kontrolní otázka – jak a proč přišel Těry o medaili na midlu?

Vidnava, Silesia – zítra jedem
Pokud už máte sbaleno, mrkněte na loňské mapy.

Norové předpovídají docela zimu. Oblečte se.

Ve okolních prostorech se příští rok poběží mistrovství Evropy v OB.

Asi jste si všimli, že se někdo letos rozhodl alespoň na chvíli rozkopat úplně každou ulici nebo silnici v Čechii, takže je jen pochopitelné, že ta pro nás důležitá přijde na řadu právě když ji potřebujem.
Uzavírka. Podle této mapy by se to teoreticky mělo dát objet po vedlejší místní komunikaci, pokud budete spěchat na start a nechce se vám jet přes Vidnavu.

Podle meteoradaru na Vidnavě v této chvíli intenzivně prší. V loňském roce ve stejné situaci – při startu ve tři odpoledne nebylo v dešti v lese téměř vůbec vidět – bylo šero a mlha jako těsně před setměním. Nenechte se tím případně zaskočit.

Jistě jste si přečetli pokyny k závodům, ve kterých se píše, že pitná voda z cisterny v kempu je pitná pouze po převaření. Doporučuji tuto informaci nepodcenit, především pokud chcete, aby vaše děti zůstaly s námi na tábor. Silesia má velmi dobrou historii používání vody, která dokáže zrychlit váš krok, bohužel hlavně směrem ke kadibudkám.

A na závěr pochopitelně zvřátka! Ne, tak ty nebudou, ale máme tady popularizaci ob v tzv. médiích. (Omlouvám se za odkaz na Burešovo médium. Nenechte si ujít také diskusi) I vy máte příležitost se proslavit, už zítra!

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.