Vyhráli jsme Pohár města Zlína!

null
Sobotní klasická trať moravského žebříčku B byla současně 67. ročníkem Poháru města Zlína, který se počítá z výsledků juniorských a dospělých kategorií DH20 a 21. I přes neobsazení všech kategorií převážila kvalita nad kvantitou a našemu klubu se podařilo zvítězit. Získali jsme tak historicky nejstarší putovní pohár v ČR (a pravděpodobně i ve světě). Originál z roku 1954 (viz foto od pořadatelů) nám ale ponechán nebyl, drobná zjednodušená replika je k vidění u Kozáků.
Nutno ještě dodat, že ke klubové radosti přispěly velkou měrou i ostatní výkony KOSů, a to zejména žákovských kategoriích DH10 a 12, kde jsme obsadili téměř kompletní stupně vítězů. V náročných valašských kotárech umocněných pořádným slejvákem ukázala Tesla svou sílu a všem patří gratulace!

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: Vyhráli jsme Pohár města Zlína!

  1. JK napsal:

    Mrkněte na ob postupy a zkuste porovnat prvních 5 kontrol hlavní kategorie H21B a žákovské H12C. Najdete rozdíl? Co tím asi stavitel myslel?

  2. AK napsal:

    Nejdříve gratulace všem úspěšným Teslákům.

    A ke stavbě tratí:
    No, to je pecka!
    Ale co byste čekali od Zlíňáků po tom, co předvedli loni na MČR štafet ve Vracově 🙁 Tam dali všem kategoriím od D/H18 stejný průběh vesnicí jako měli dospělí. Tím došlo k tomu, že veteránky D165 a D180 měly polovinu délky tratí ve vesnici a do lesa se dostaly jen na pár kontrol u kraje lesa.
    Tak to dopadá, když tratě staví eliťáci a s nikým se neporadí.

  3. p/d napsal:

    🙂 No, Bingovi asi trochu ujela ruka s myší. Je taky celkem zajímavé se mrknout na mezičasy v těchhle kategoriích, ty Tomovy by stačily zhruba na půlku jednadvacítek. Těžko říct, co se z toho dá vyvodit….

Komentáře nejsou povoleny.