Stav příprav / zprovoznění objednávek ubytování v ORISu / Karla&Valentino

Přípravy na závody finišují. O uplynulém víkendu jsme provedli konečnou aktualizaci mapy, Mařas a Pari dolaďují poslední detaily tratí před úterním tiskem a zde na webu začnou postupně přibývat informace k závodnímu víkendu.

Z neznámého důvodu nám nefungovalo objednávání ubytování v ORISu, za což se omlouváme. Dnešním dnem je to opraveno, takže neváhejte a hlaste se. K dispozici jsou dva typy ubytování – ve stanu/bydlíku/pod širákem na místě a nebo tělocvična v ZŠ Vejrostova v Brně-Bystrci (cca 8km daleko). Večírek bude probíhat v centru závodu a stejně tak úschovna kol (do ZŠ kola nebudou vpuštěna).

Z důvodu výpadku doplňkových služeb v ORISu prodlužujeme termín objednávky ubytování do středy 20.9., termíny přihlašování na závody platí tak, jak jsou uvedeny v rozpisu.

A zpráva na závěr – pořadatelé intenzívně jednají o účasti motocyklového závodníka Valentina Rossiho a ministryně Karly Šlechtové, aby v pohodové atmosféře bajkového víkendu dořešili nedorozumění ze startovního roštu během závodu MotoGP, konaného na témže místě před měsícem…

Příspěvek byl publikován v rubrice čp mtbo 2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.