KOS TESLA jede TrailTour! Každý Teslák se počítá!

Smutníte, že nejsou závody? Že není kam jezdit? Nevadí, našli jsme alternativu a budeme se snažit ukázat, že patříme mezi nejsilnější české kluby!

Po ČR je 50 tratí, které jsou vyznačeny jako Segmenty na Stravě. Podle toho, jak rychle je oběhnete, dostanete body na svoje osobní konto. Stejné body se současně přičtou i celému klubu v klubové soutěži. Protože body dostane každý, kdo to stlačí pod 2.5 násobek času vítěze (tedy každý kdo to aspoň obejde/oklusne), v týmové soutěži nám pomůže opravdu úplně každý výkon! I když obejdeš jen jednu trať z 50, má to smysl.

Založ si Stravu, jdi na stránky TrailTour a zaregistruj se zdarma. Při registraci vyber klub “KOS TESLA Brno” a pak jen oběhni co nejvíce trailů. Některé jsou dost drsné, jiné mají třeba jen 2 km. Zapoj i teslácké rodiče, je to fajn víkendová zábava! A třeba tam potkáš i nějaké OB kámoše – běhá to většina velkých OB klubů.

Třeba jen v Brně jsou 3 etapy – pokud každý člen Tesly oběhne třeba jen tyto tři v Brně, máme záruku slušného množství bodů! Pojďte do toho všichni, bez rozdílu věku či výkonnosti! Zatím jsme 11. v republice, ale máme rozhodně na víc 😉

Pokud byste potřebovali něco vysvětlit nebo poradit se založením Stravy či registrací do soutěže, ozvěte se Petrovi Horvátovi (petahorvat@seznam.cz). Jak si zrovna vedeme sleduj zde.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.