wre page header

The End

4. 9. 2006 napsal p/d

We’ll be back 🙂


Záznam zpravodajství ČT

4. 9. 2006 napsal p/d

Záznam zpravodajství ČT v Jihomoravském večerníku najdete zde. Začátek asi v 26:30.


Fotky

31. 8. 2006 napsal p/d

A konečně v sekci Foto najde tři galerie s obrázky ze závodů.

Pictures
And finally in section Photo you can find three galleries with some pictures.


Postupy vítězů

30. 8. 2006 napsal p/d

Mapy s postupy vítězů najdete v sekci Mapa, plánky.

Winner’s routechoices
Maps with routechoices of winners you can find in section Maps, Plans.


Výsledky a video

28. 8. 2006 napsal p/d

Osobně se domnívám, že “tradiční” publikování výsledků ve formě tabulkových výpisů mezičasů je výsměch závodníkům a ze strany pořadatelů se jedná jednoznačně o lenost. Momentálně nejvhodnější formou se jeví Splitsbrowser. V jeho grafech okamžitě vynikne celá situace, dramatičnost a krása závodu.
Proto jste již během dneška mohli v sekci Výsledky najít výsledky v grafech.
V sekci Foto je také ke shlédnutí asi desetiminutové video ze sobotního závodu.

Results and video
In section Results you can see results in graphs in Splitsbrowser – currently definitelly the best and the most entertaining way to publish orienteering results.
In section Photo you can also watch 10 minutes of video from Saturday.


9. – 10. kolo ČP + WRE v televizi

28. 8. 2006 napsal petrs

Zpravodajství ze závodu WRE MTBO, které natočil štáb ČT 27.8 na Piláku bude vysíláno dne 31.8. (čtvrtek) od 18 hod v brněnském Večerníku na ČT 1, který je též reprízován v pátek ráno na ČT 2 (asi okolo 7 hod).


Je to za námi

27. 8. 2006 napsal p/d

Závody proběhly a skončily. Publikovali jsme výsledky, balíme a odjíždíme. Doufáme, že se vám závody líbily a těšíme se na shledanou zase někdy příště.
p.s. Ještě tyto stránky neopouštějte, během týdne snad publikujeme nějaké fotky a videa z víkendu.

It is over now
Weekend passed and the competition is over. We published the results, now we pack and leave as well. We hope you enjoyed the weekend and we are looking forward to encounters on some future competitions.
p.s. Visit our pages later during the week, hopefully we will publish some more pictures and videos from the event.

konec


Online přenos nejspíš bude

26. 8. 2006 napsal p/d

Vypadá to, že se nám nakonec podaří zprovoznit online přenos výsledků, takže pokud z jakéhokoliv důvodu nemůžete být zde s námi, můžete výkony borců a borkyň sledovat online.

Online results probably operational
It look like in the end online results will be available so if from whatever reason you can not be with us here you can follow results of your favorites online.


Jako orchestr

25. 8. 2006 napsal p/d

členové Tesly Brno fungující jako orchestr dirigovaný ředitelem Petrem Strejčkem budují infrastrukturu závodu.

Like an orchestra
Tesla Brno members directed by conductor – director Petr Strjček building competition infractucture.

dirigentdirigent2koridor


Všechny informace zveřejněny

24. 8. 2006 napsal p/d

Nyní jsou zveřejněny všechny informace, které potřebujete znát před svým startem na víkendových závodech. Startovky byly od rány mírně aktualizovány o poslední dohlášky a byly přidány oddílové startovky.

All information published
Now all necessary information were published – Instructions were added, startlist were slightly updated since morning and club starlists were added.


Raději ještě potrénujte

24. 8. 2006 napsal p/d

Zhruba před dvěma týdny jsem zde šířil poplašnou zpávu, že nemusíte trénovat, protože mapa je nevelká a závod bude spíše kratší.
Situace se však mírně změnila. Pár ostrých chlapců tesláků s proklatě nabroušenými pentelkami bleskově rozšířilo prostor o několik cest a celá mapa tak najednou dostala úplně nový rozměr. Ďure dal naplno vyniknout své genialitě a pokud nám trochu pomůže počasí a třeba i mírně sprchne, je docela možné, že si docela zazávodíte.
Takže pokuď můžete, zkuste ještě potočit, máte na to celý čtvrtek a pátek a možná by se dalo něco dohnat i v sobotu dopoledne.
Každopádně každičký centimetr cesty je bezezbytku využit, takže Vápenice pro vás po víkendu pravděpodobně nebude mít žádné tajemství.

You’d better do some more training.
About two weeks ago i mentioned here that your training effort is pointless because map is small and the competition will be short.
Situation has changed slightly. Couple of boys with damn sharp pencils quickly added some routes and paths and suddenly whole map look completely differently. Course setter Ďure did outstanding job and if the weather will help us and it will rain a bit it is possible that it will be quite a competition.
So if you can do some more training. You have whole Thursday and Friday and maybe even Saturday morning.
Anyway every inch of path on the map is used, so after the weekend this part of Czech Republic will have no secrets for you.


středa 22:20 – Mapy už se tisknou,

23. 8. 2006 napsal petrs

předpověď počasí se zdá býti přívětivá, a proto snad nehrozí, že vaše kola budou takto vypadat. Pokud by vám byla jenom trošku zima, tak ve stánku “DOBROTY PANÍ UHLíŘOVÉ” si můžete dopřát vynikající sypané čaje OXALIS.

Wednesday 10:20 p.m. – Maps are in printer,
weather forecast should be all right, so there is hopefully not going to happen any situation like this . If you get cold a little bit, don’t forget to stop in “LA CARBONARA SNACK-BAR” for excellent tea from OXALIS.


V odkazech jsme dnes zveřejnili

23. 8. 2006 napsal petrs

Obrys mapy, plánek shromaždiště, plánek ubytování v kempu, pokyny a délky tratí.

New informations published today
Map lay-out, maps of event centre and accommodation, courses lenghts.
Event instruction in english will be available during wednesday evening or thursday morning.


Dobroty paní Uhlířové

20. 8. 2006 napsal petrs

Vážení závodníci,
zatímco pro vás připravujeme, jak doufáme, krásný sportovní zážitek, tak intenzivně chystáme i kulinářský MTBO zážitek roku.
V bufetu “DOBROTY PANÍ UHLÍŘOVÉ” budou k dostání velmi kvalitní PANINI se správnou italskou mozzarellou a sušeným prosciuttem, pravé mafiánské italské červené vino z Apulie od bratranců Claudia.
Na čepu, jak již bylo zmíněno, bude pivečko Rychtář.
K prodeji budou také kýble mozzarelly za 150 Kč/Kg a kostičky parmazánu za 180 Kč/Kg – normálně to stojí daleko víc 🙂
Dobré chuti vám za osazenstvo bufetu přeje italský mistr Claudio Panini Uhlíř.

La Carbonara Snack-bar
Dear competitors,
we hope to prepare an excellent sport experience for you and we also intensively prepare a culinary MTBO experience of the year.
In delicatessen “LA CARBONARA SNACK-BAR” you will get superb PANINI with italian mozzarella and prosciutto and real mafia red wine from Apulia.
There will be Rychtář on tap.
You could buy bucket of mozzarella and pieces of parmazan cheese there.
Snack-bar provider chef Claudio Panini La Carbonara is wishing you – Dobrou chuť.


Jedním z našich partnerů bude

17. 8. 2006 napsal petrs

i Pivovar Hlinsko v Čechách jehož zlatavý mok Rychtář budete moci konzumovat v průběhu celého víkendu v centru závodu.

mt.JPG

One of our main partners is
Hlinsko brewery whose lager Rychtář you can taste throughout whole weekend in the Event Centre.


Stav přihlášených a další důležité věci

16. 8. 2006 napsal petrs

K dnešnímu dni je přihlášeno 364 závodníků (z toho asi 30 Slováků a 40 závodníků z ostatních zemí). Jsou plně obsazeny vsechny ubytovací kapacity na postelích, takže jediná další možnost je spát ve stanu.
V příštím týdnu 23.8.2006 budou zveřejněny pokyny na těchto stránkách. Mimo jiné se v nich dočtete, že tratě budou tak akorát dlouhé, že bude zajištěna úschovna kol, že bude skvělej bufet “Uhlířovy dobroty” a že bude večerní program.

Actual entries and other things
Up today we have 364 competitors (30 of them from Slovakia and 40 from other countries). All cabins are fully booked, so the only further accommodation possibility is to sleep in own tent.
One week from now on Wednesday 23rd August 2006 a detail information will be published on this web page. Among others we will provide you with information about courses and their reasonable distances, cycle storage during night time, “La Carbonara snack-bar” and never-the-less about the evening program.


Vzkaz od stavitele tratí,

15. 8. 2006 napsal petrs

kterým není nikdo jiný než Ďure. Tento mladík se silným tahem na kontrolu, brilantní MTB technikou a vytříbeným vtipem, který bude i stavitelem štafet na MS MTBO v příštím roce vám vzkazuje, že na třetí kontrole půjdete na prdel.

Message from Course Planner,
who is nobody else than Ďure. This young man with strong drive to control, excellent MTB technique and unique sense of humour to be the Course Planner for next year relay World MTBO Championship is telling you that on the third control, your ass goes down.


Pokud trénujete, pak zbytečně

13. 8. 2006 napsal p/d

Vážení závodníci,
Přiznejte si to. Už je po sezóně. Mistrovství světa už bylo, BA taky, Sixnumbers začíná zítra. Mistrovství republiky je až skoro na podzim a nová sezóna v nedohlednu.
Prostě není proč se připravovat. Vezmeme-li tedy v úvahu, že většina z vás už letos na kolo usedá jen v sebeobraně a přidáme-li fakt, že prostor, který jsme dostali k dispozici by pro dosažení směrného času na klasiku bylo v elitě nutno přejet po délce od kraje ke kraji tam a zpět asi patnáctkrát, vyjde nám, že místo middle a klasiky se pravděpodobně dočkáte spíš velmi mírně prodlouženého sprintu a middle.
Zkrátka na našich závodech se neuštvete. Věřím, že pro většinu z vás je to dobrá zpráva, alespoň vám zbude více sil na večerní zábavu, kterou rozhodně pokládáme za stěžejní část víkendu.

Your training effort is pointless
Dear competitors,
Most likely you are heading to our competitions to taste the terrains for next year World Championships. Yes, the terrain is similar, the mapmaker is the same.
Unfortunately the map that we were given is lets say not very big. We had to organize middle and long but as it seems that for reaching of expected time it would be in men’s elite necessary to go from one side map to another about fifteen times it is very likely that the competition will be more like longer sprint and middle.
So from this point of view its not necessary to spend much time by training.
But because we understand that you want to prepare yourself for coming World Championships we decided to organize Saturday evening in such a way that you will be very well prepared at least for the banket. It is the most important part of Championships anyway.


Konec sociálním ústupkům

2. 8. 2006 napsal petrs

Jejikož závodníci neustále žádají o ruzné “sociální” ústupky ve formě slev na ubytování, startovném atd., tak prohlašujeme, že veškeré úpravy v cenách byly k dnešnímu dni učiněny a tím pádem jedeme podle rozpisu. Takže se nezapomeňte včas přihlásit do 11.8.2006 – pak to bude krát 2.


Informace o ubytování

2. 8. 2006 napsal petrs

Milí závodníci,
jejikož se postupně přihlašujete na závody a objednáváte si ubytování, tak je na čase doplnit nějaké informace.

Ubytování:
Byly upraveny ceny (uvedeno i v rozpise)
Chata se sociálním zařízením 220 Kč/noc/osoba
Chata (WC – v kempu) 150Kč/noc/osoba
Stan s podsadou 110 Kč/noc/osoba
Stan 50 Kč/noc + osoba 40 Kč/noc

Celková kapacita je na postelích v chatkách je 124 míst, 10 míst ve stanech s podsadou, dále prostor pro postaveních vlastního stanů.

Samozřejmě, že kdo dřív přijde, ten dřív bere.

Informace kolik máte zaplatit za ubytování vám bude zaslána současně s potvrzením emailem.

Pro zájemce o lepší ubytování máme zamluveno 8 dvojáků na Tálském Mlýně (1km od centra) a 3 dvojáky v HD Morava (cca 3km od centra)
My to zamluvíme – platbu si provede závodník na místě sám.

Accommodation info
Dear competitors,
accommodation prices has been updated
Cabin en-suite 220 CZK/night/person
Cabin – toilet in camp 150 CZK/night/person
Tent (already build in camp) 110 CZK/night/person
Own tent 50 CZK/night + person 40 CZK/night

Overall capacity is 124 bets in cabins and 10 beds in Tents (already build in camp), there is enough space for own tents.

Rule: first come first take
For “better” accommodation we booked some rooms in Hotel (1km or 3 km from centre), please let as know ASAP your needs. This to be paid at Hotel reception individually.


Kde to bude?

26. 7. 2006 napsal p/d

Zajímá vás, kde bude centrum závodů?

Are you interested to know where the competition centre will be?

mtbo wre centrum


Už jen dva měsíce do ČP a WRE MTBO na Vysočině

30. 6. 2006 napsal petrs

zbývá, a tak bylo na čase zrevidovat rozpis, který byl na těchto stránkách zveřejněn ještě před zasedáním komise MTBO, a proto jste (ti kteří jste registrováni) až do dnešního dne měli dražší startovné.
Takže už to je zase standartně levné. V rospisu najdete nové nebo doplněné informace o ubytování, startovném a kategoriích. V souladu s Prováděcími pokyny bude zařazena i kategorie DH -14 s tratí v délce max. 4km.

Only two months to the Czech Cup and WRE MTBO races in Highlands.
Information has been updated. There are new information about accomodation, categories and entry fees. According to Czech federation request we will also prepare a course for HD younger than 14 years and the distance to be max. to 4K.


Weby závodů

26. 3. 2006 napsal p/d

My KOSové jsme optimisté. Věříme, že v červenci a v srpnu sníh nebude a ani žádná jiná pohroma nepřijde a námi pořádané závody se uskuteční.
Aktualizovali jsme proto stránky žebříčku B v Deblíně a zprovoznili jsme stránky dalšího významného závodu – mtbo wre ve Žďáru nad Sázavou.