Velikonoční soustředění

Kam jedeme: DT Budislav, videoprezentaci si můžete prohlédnout zde.
Příjezd: čtvrteční skupina do 17:30
Ubytování: na postelích v chatkách. POZOR: vzhledem k omezené možnosti vytápění všech chatek a velkému množství přihlášených KOSů budeme poněkud omezeni v prostoru. Velké chaty jsou vybaveny akumulačkami a budou předtopeny. Jejich kapacita je navýšena na 10 míst (2 postele dole, 5 nahoře + letiště z matrací pro 3 osoby) – viz foto zde a zde. Postele budou s povlečením. Malé chatky jsou klasické dvoupalandovky pro 4 osoby, bez topení, ale pro část (asi 4-5) bude k dispozici přímotop. Do těchto chatek si vezměte SPACÁKY. A kdo má, může i přímotop (s příkonem do 2 kW, ať nevyhazuje pojistky). Rozpis na chatky je tady. Nesrovnalosti či změny směřujte na Zdenču nejlépe obratem.
Strava: plná penze od pátečního oběda do pondělního oběda (čtvrteční večeři a páteční snídani si vezměte vlastní!). Jídelníček je k nahlédnutí zde. Vezměte si také HRNÍČKY na čaj/kafe přes den. A pro menší děti vlastní misky.
V táboře není žádný bufet, sladkosti a jiné nezbytné dobroty si vezměte z domu.
Program: podrobný rozpis tréninků v úžasném terénu Toulovcových maštalí si můžete prohlédnout tady. Pro dojezd na vzdálenější starty (max. 2,5 km) doporučujeme vzít pro nejmenší KOLO. Skupina RV nebude mít organizovaný trénink, k dispozici budou čisté mapy a k využití kontroly skupin Ml, St, D.
Dále si NEZAPOMEŇTE vzít s sebou: SI čip, MAPNÍK, LIHOVKU, nožík na pomlázku/vajíčka

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.